Η γυναικάρα που έριξε «χυλόπιτα» στον Κριστιάνο Ρονάλντο!


Αλήθεια, πόσες γυναίκες στον πλανήτη γη μπορούν να πουν όχι στον Κριστιάνο Ρονάλντο; Δε νομίζουμε να υπάρχουν πολλές, όταν στα πόδια του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πέσει ακόμη και απίστευτης ομορφιάς Ιρίνα Σαίκ. Την οποία μάλιστα ο Ρονάλντο ανάγκασε να φύγει κλαίγοντας καθώς την απατούσε επανειλημμένως.

Κι όμως, η γυναίκα που έριξε μια. μεγαλοπρεπέστατη «χυλόπιτα» στον αλαζόνα Πορτογάλο βρέθηκε! Το όνομα της είναι Λίλια Ερμακ και είναι μοντέλο.

Πώς ακριβώς έχει η ιστορία μεταξύ τους; Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν ανάμεσα στους περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους της Ρωσίδας καλλονής σε σελίδα που διατηρεί στα social media.

Ο Πορτογάλος είχε πραγματικά σαγηνευτεί από την απαράμιλλη ομορφιάς της Λίλια, στις αναρτήσεις της οποίας έκανε συστηματικά λάικ και σχόλια. Ωστόσο η… σκληρή μοντέλα αγνοούσε επιδεικτικά τον σταρ της «βασίλισσας»!

Το γεγονός αυτό έκανε τον Ρονάλντο να αποθαρρυνθεί και να σταματήσει τα ποσταρίσματα στον λογαριασμό της Λίλια, αποχωρώντας σαν… βρεγμένη γάτα!

Οσον αφορά τη χυμώδη Ρωσίδα, έχει επιλέξει να ζει στο Μαϊάμι, συμμετέχοντας σε πολλά σπουδαία πρότζεκτ συνεχίζοντας την πολλά υποσχόμενη καριέρα της. Μάλιστα έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο θαυμαστές στο Instagram!πηγή