Το πανέμορφο μοντέλο που κερδίζει 3.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση


Η Rosanna Arkle είναι μοντέλο και τηλεπερσόνα και κατάφερε να μετατρέψει την ενασχόλησή της με τα social media και το Instagram σε δουλειά, η οποία της αποφέρει μέχρι και 3.000 δολάρια για κάθε ανάρτησή της.
Η πανέμορφη Νεοζηλανδή στα 28 της χρόνια μετράει ήδη 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και σκοπεύει να τους αυξήσει.

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχίας ώστε και άλλοι να μπορέσουν να πετύχουν όσα εκείνη, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Η 28χρονη καλλονή κερδίζει πολλά χρήματα μέσω τοποθέτησης προϊόντων στις φωτογραφίες της. Η ίδια πότε πίνει πρωτεϊνούχα ποτά, πότε βουρτσίζει τα δόντια της ή πίνει μεταλλικό νερό.


Το πληθωρικό μοντέλο μοιράζεται και μερικές συμβουλές… επιτυχίας. Αρχικά, η 28χρονη θεωρεί απαραίτητο να έχεις μία κάμερα καλής ποιότητας με WiFi ώστε να ανεβάζεις άμεσα τις φωτογραφίες στο κινητό σου. Εννοείται ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καλής ποιότητας. Στη συνέχεια συμβουλεύει τα ποσταρίσματα να γίνονται μεταξύ 6:30 και 9 το βράδυ, ή νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά. Εξίσου σημαντικό θεωρεί να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους followers, όπως π.χ. να κάνεις ερωτήσεις τύπου «Από πού είναι οι followers μου» ή να τους ζητάς να κάνουν tag τους φίλους τους.


Η Rosanna υποστηρίζει, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το πόσα χρήματα κερδίζεις εξαρτάται από πόσους followers έχεις.

«Δε νομίζω ότι είμαι διαφορετική από τα άλλα μοντέλα του Instagram που υπάρχουν. Απλά είχα πάντα ένα πάθος με την φωτογραφία. Το Facebook μου είχε ήδη αρκετούς φίλους από τη παρουσία μου στο ριάλιτι, όμως ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που μέσα σε μία νύχτα με πήγε από τους 600 χιλιάδες followers σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο!» λέει.


πηγή